Renholdsfirma Østfold

Trenger du vask til din bolig? AB Renhold og vinduspuss tilbyr 20 års erfaring fra renholdsbransjen. Våre tjenester er tilgjengelige for alle bedrifter og private boliger i hele Østfold. Vår erfaring sikrer god service og godt gjennomført arbeid. Vi ønsker at din opplevelse fører til at neste gang du har behov for et renholdsfirma i Østfold så velger du oss.

Våre tjenester i Østfold inkluderer:

        

Vinduspuss

Fasadevask

Takrennerens

Istappfjerning

Persiennevask

           

Vinduspuss

Vinduspuss er assosiert med tidkrevende og belastende arbeid. Dette fører til at vinduspussing sjeldent blir prioritert i de fleste hjem. Det er likevel en jobb de fleste ønsker å få gjort, og den er svært viktig. Møkk, forurensing og smuss skitner til vinduet slik at det blir uklart. Et vindu som vaskes jevnlig har ikke behov for lange vasker hver gang, det gir fasaden et rent utseende og gir «ro i sjela» når man ser ut. Dette er en jobb som mange kan utføre selv med riktig utstyr, men det kan være stressreduserende å ansette noen til å utføre arbeidet slik at man får en mindre hektisk hverdag. Vi utfører vinduspussoppdrag i hele Østfold.

Fasadevask

En fasadevask fjerner skitt og møkk fra utsiden av bygningen og gir fasaden en god utstråling. I tillegg er det en viktig del av å vedlikeholde bygget. Forurensing og smuss samt sur nedbør bryter ned materialet til bygningen over lang tid, i trebygg vil det føre til mugg. Betongbygg er særdeles rammet av sur nedbør. Nedbøren rammer pH filmen som er i betongen, dette starter en nedbrytningsprosess som kalles karbonatisering. Når denne prosessen starter blir betongen ødelagt, men jevnlig fasadevask forebygger slike skader. Fasadevask er også lurt å gjøre før man skal male et bygg.

Takrennerens

Blader, kvister og noen ganger fuglereir stopper vann fra å renne i rørene. I noen tilfeller fører dette til vannlekkasjer inn i huset. Dette kan forsikringsselskap nekte å dekke utgiftene for å reparere. Vi tilbyr rens av takrenner slik at du unngår en slik uheldig hendelse.

Istappfjerning

Som gårdeier er du pålagt til å holde taket fritt for snø og istapper. I tillegg til dette må du ha advarsler om potensiell rasfare, slik at de som ferdes i nærheten av dine bygg er oppmerksomme på rasfaren. Hvis du ikke gjør dette som gårdeier, blir du erstatningsansvarlig for mener skader som skyldes ras fra taket. Du kan lese mer om dette i denne saken.

Persiennevask

Persienner er utsatt for ødeleggelse ved forurensing. Regelmessig vasking forebygger dette og gir vinduene dine et rent utseende. Vi tilbyr grundig persiennevask, men er også skånsomme slik at de ikke blir ødelagt i prosessen.

Renholdsfirma Østfold: Hvor vi holder til

Vårt renholdsfirma holder til i Agnesveien 8, 1642 Saltnes. Saltnes ligger i Råde som er midt i mellom Moss og Fredrikstad, men vi er et renholdsfirma som tilbyr tjenester i hele Østfold.

Vi kan kontaktes via E-post og telefon. Eller så kan du fylle ut et skjema på vår Nettside og så kontakter vi deg.

Ser du etter et profesjonelt renholdsfirma i Østfold?

AB renhold har 20 års erfaring fra renholdsbransjen. Vår erfaring sikrer god service og godt utført arbeid. Vi er også offentlig godkjent renholdsbedrift av arbeidstilsynet.

Vi håper at vårt renholdsfirma i Østfold har et tilbud som passer dine behov. Priser varierer fra ulike oppdrag. Om du ønsker prisforslag til de forskjellige tjenestene vi tilbyr, ta kontakt og få gratis befaring.