Renhold Moss

Holder du til i Moss og har et bygg eller en bolig som har behov for litt ekstra oppmerksomhet? AB Renhold utfører ulike typer renholdstjenester i Moss og Østfold, og har over 20 års erfaring med renhold.

Renhold er viktig for både vedlikehold og for det estetiske, regelmessig renhold av byggets eller boligens utside er derfor veldig viktig.

Ønsker du å vite mer om hva vi tilbyr og hvorfor du bør velge oss? Da bør du lese videre!

Disse tjenestene tilbyr vi av Renhold i Moss

Vi er et seriøst renholdsbedrift med lang erfaring og fagkunnskap, og vi sørger alltid for at vi kan gi deg en trygghet. Vi utfører alltid oppdrag til avtalt tid og pris. I tillegg har vi selvfølgelig eget proft utstyr. Vi ordner alt! Du behøver ikke foreta deg noe.

Vi utfører blant annet renhold som:

Fasadevask:

Hold fasaden vedlikeholdt og fin med regelmessig renhold. Det er mye du kan gjøre selv for fasaden, men en fasadevask kan være tidkrevende samt belastende på kroppen. Du bør utføre en grundig fasadevask minst en gang i året, og her kan det lønne seg å la noen profesjonelle gjøre det. AB Renhold stiller med fagkunnskap og profesjonelt utstyr, og vi sørger alltid for at fasaden din blir vasket slik at den er klar for en ny runde med årets sesonger.

Vinduspuss:

Har du noen gang prøvd å pusse vinduene selv, og innsett at det er en mer tidkrevende oppgave enn du forventet? Mange ulike sesonger byr på forurensing og pollen, og resultatet blir møkkete og uklare vinduer som går utover helheten av fasaden. Gi jobben til en profesjonell! Vi har både utstyr og erfaring som skal til for at dine vinduer blir skinnende rene. Vi utfører vinduspuss i Moss og omegn både for private og bedrifter.

Persiennevask:

Persienner krever regelmessig rengjøring for å ikke bli ødelagt av forurensing. I AB Renhold har vi god kompetanse på persiennevask og markiser, og vi utfører persiennevask både for private og bedrifter i Moss og omegn.

Istappfjerning:

Visste du at du faktisk kan få bot for å ikke fjerne istapper der det er fritt for ferdsel? Som eier av et bygg behøver du derfor alltid å sørge for at disse blir fjernet. Men å fjerne disse selv kan både være farlig og utrygt. Vi i AB Renhold har utstyret og erfaringen som skal til for en trygg og sikker istappfjerning.

Takrennerens:

Tette takrenner kan i verste fall føre til vannlekkasjer i hus og bygg, og bør derfor renses regelmessig. Det anbefales at takrennene renses minst to ganger i året for å unngå at de blir tette.

Istappfjerning:

Istapper kan være vanskelige og ikke minst farlige å fjerne. Og det kan være minst like farlig å la dem henge, og i noen tilfeller kan du faktisk få bot for å ikke fjerne dem. Vi har eget spesialutstyr for istappfjerning og sørger for en trygg og sikker fjerning.

Ser du etter en seriøs renholdsbedrift i Moss?

AB Renhold & Vinduspuss er seriøs renholdsbedrift, og vi er en offentlig godkjent renholdsbedrift av arbeidstilsynet.

Hos oss kan du bestille ulike renholdstjenester til både private og bedrifter i Østfold. Våre ansatte er effektive og har lang erfaring og kompetanse med renhold av alle typer bygg.

Vi sørger for at oppdragene vi påtar oss starter og avslutter til avtalt tid. Vi har eget proft utstyr til å rense takrenner som betyr at du ikke trenger å stille med noe.

Vil du vite mer om hva vi kan gjøre for deg? Kontakt oss i dag for mer informasjon, og for at vi skal komme på en gratis befaring!

Click here to add your own text