Renhold Østfold

Renhold kan ha en påvirkning på miljø, vedlikehold og for det estetiske, og jevnlig renhold av fasaden er derfor viktig. Har ditt bygg eller hus behov for renhold og befinner du deg i Østfold?

Vi i AB Renhold og Vinduspuss utfører ulike renholdstjenester til både private og bedrifter i Østfold, og vi har over 20 års erfaring.

 Vil du vite mer om oss og hva vi kan gjøre for deg? Da bør du lese videre!

Renhold i Østfold

Vi har over 20 års erfaring innenfor renholdsfaget, og vi utfører alltid oppdrag til avtalt tid og pris. Dersom din fasade har behov for renhold og du befinner deg i Østfold, kan vi hjelpe med:

Vinduspuss

Vinduspussing kan være tidkrevende og belastende for kroppen, og for mange kan dette til og med være en umulig oppgave. Men det er viktig å få bukt med vinduer som har fått gjennomgått en lang vinter med forurensing og salt. Vinduer som dette blir møkkete og uklare, og kan dra ned helhetsinntrykket av fasaden.

Jevnlig vinduspuss vil føre til at du ikke behøver å bruke mye tid på vaskeprosessen i tillegg til at det gir et ryddig fasadeuttrykk. Dette kan være spesielt viktig for bedrifter.

Fasadevask

Det er viktig med en jevnlig fasadevask for en presentabel utside samt godt vedlikehold. Forurensning, smuss og surt nedbør bryter ned fasaden, og bør derfor fjernes grundig. Det anbefales derfor at en fasadevask blir utført minst en gang i året.

Takrennerens

Tette takrenner kan i verste fall føre til vannlekkasjer i hus og bygg. Det anbefales derfor å gjennomføre en takrennerens minst to ganger i året for å unngå at dette skjer Det kan også være viktig å vite at vannlekkasjer som følger av tette takrenner ikke vil bli dekket av forsikringsselskapet, da dette er huseiers oppgave å passe på at takrennene er frie for passasje.

Istappfjerning

Istapper kan være vanskelige og ikke minst farlige å fjerne. Og det kan være minst like farlig å la dem henge, og i noen tilfeller kan du faktisk få bot for å ikke fjerne dem. Vi har eget spesialutstyr for istappfjerning og sørger for en trygg og sikker fjerning.

Persiennevask

Persiennevask er en viktig del av godt utsiderenhold, og uten regelmessig rengjøring kan de bli fort ødelagt av forurensing. Dette kan også være en krevende jobb å gjøre alene. Vi har god kompetanse på persiennevask og markiser, og vi utfører persiennevask både på private boliger og næringsbygg i Østfold.

Vi utfører renhold hos private og bedrifter i hele Østfold.

 

Ser du etter en seriøs renholdsbedrift i Østfold?

AB Renhold & Vinduspuss er seriøs renholdsbedrift, og vi er en offentlig godkjent renholdsbedrift av arbeidstilsynet.

Hos oss kan du bestille ulike renholdstjenester til både private og bedrifter i Østfold. Våre ansatte er effektive og har lang erfaring og kompetanse med renhold av alle typer bygg.

Vi sørger for at oppdragene vi påtar oss starter og avslutter til avtalt tid. Vi har eget proft utstyr til å rense takrenner som betyr at du ikke trenger å stille med noe.

Vil du vite mer om hva vi kan gjøre for deg? Kontakt ossi dag for mer informasjon, og for at vi skal komme på en gratis befaring!